Conferinţa Internaţională “Economie – Istorie – Societate”

În continuarea şirului de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri, Muzeul Judeţean Satu Mare, în colaborare cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, Fundaţia Universitară „Vasile Goldiş”, filiala Satu Mare, Academia Română, SNSPA Bucureşti, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Satu Mare, având ca parteneri Primăria şi Direcţia de Cultură a Municipiului Carei, organizează în perioada 6-9 noiembrie 2019 la Carei, Conferinţa Internaţională „Economie – Istorie – Societate”. Evenimentul se va desfăşura la Castelul Károly din Carei, pe mai multe paliere ştiinţifice.

Secţiunea organizată de Muzeul Judeţean Satu Mare se intitulează Anul 1919 în istoria Transilvaniei.

La această conferinţă participă peste 80 de invitaţi din ţară şi străinătate, specialişti de prestigiu în domeniul tematicii din Bucureşti, Cluj Napoca, Arad, Oradea, Baia Mare, Zalău etc.  Materialele prezentate vor fi publicate în numărul XXXVI din 2020 al revistei MJSM „Satu Mare. Studii şi Comunicări”, seria Istorie.

Menţionăm că acest demers ştiinţific este finanţat de Consiliul Judeţean Satu Mare cu cofinanţare din partea Fundaţiei Universitare „Vasile Goldiş” din Arad, filiala Satu Mare.

Leave a Reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük