Vernisajul expoziției „Lucruri mărunte”

smarJoi, 21 iulie 2016 ora 18, la Muzeul Judeţean Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 21, se va vernisa expoziţia “Lucruri mărunte” a pictoriţei Smaranda Milu Némethi. Originară din Carei, absolventă a Liceului de Arte Aurel Popp din Satu Mare, artista şi-a desăvârşit pregătirea la Universitatea de Arte şi Design din Cluj Napoca, la secţia de pictură.

Apoi a studiat la Accademia de Belle Arti e Restauro „Abadir“ din Palermo şi a făcut un masterat în Publicitate la UBB Cluj. Aceasta este prima ei expoziţie personală la Satu Mare, dar artista a avut nenumărate prezenţe în expoziţiile de grup din oraş. În prezent Smaranda Milu Némethi trăieşte şi lucrează în Bucureşti.

Expoziţia este o invitaţie la o proprie călătorie în timp, evocând obiectele care i-au populat copilăria, amintirile unei lumi fascinante, ce aduce în prezent lucruri adormite, dintr-un alt timp, spijin pentru un prezent tumultuos.

La vernisaj este invitată, pentru a susţine un moment muzical, formaţia careiană condusă de Bogdan Georgescu . Publicul sătmărean este aşteptat cu drag la acest eveniment pregătit de muzeu.

Leave a Reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük